A vendégház nem vállal legény és lánybúcsúkat, partikat, mivel csendes családi házas övezetben van!!!

Vendégházunkat azoknak az embereknek hoztuk létre, akik másoktól függetlenül szeretnének kikapcsolódni, ezért a vendégház minden helyisége és szolgáltatása egyszerre vehető ki, (a szobák külön-külön nem kiadók) a minimum foglalás 2 nap.

A vendégházunk egyszerre 16 főt tud befogadni!

Több szórakozási lehetőséget biztosítunk minden korosztálynak pl : medence ellenáramoltatóval, nyakzuhannyal, gyerekpancsolóval, jakuzzi , trambulin, biliárd, darts, ps4, bluetooth  lejátszó, kábel tv.

Főzni-sütni lehet grillen, tárcsán, bográcsban, búbos kemencében. A fő épület klimatizált, konyhája teljesen felszerelt .

A szállást 14 órakor lehet elfoglalni és távozás napján délelőtt 10-ig kell elhagyni. Ha nincs aznapra érkező vendég, akkor este 8 órai távozással maradhat a vendég. Ennek a díja az aktuális napi díj 50%-a.

 Házirend

Házirendünk célja, hogy Vendégeinknek nyugodt, kellemes pihenést biztosítsunk, valamint elkerüljük az esetleges félreértéseket. A házigazda minden információval és esetleges segítséggel az Önök szolgálatára áll a tartózkodás alatt.

Foglalást kizáró okok: A vendégház nem vállal legény és lánybúcsúkat, partikat, mivel csendes családi házas övezetben van.

 Szállásfoglalás: A szállásfoglalás e-mailen vagy telefonon történik a teljes szállásdíj 30%-ának utalásával, a foglalás ekkor lép érvénybe.

Bejelentkezés / Kijelentkezés: A szállást az érkezés napján 14:00-tól lehet elfoglalni, a 200 000 Ft kaució (családok esetén 50 000 Ft) készpénzben történő megfizetését követően.  Az érkezés előtt kérjük, olvassa el a házirendet és töltse ki a felelősségi nyilatkozatot. Az utolsó lefoglalt éjszaka után délelőtt 10.00-ig kérjük elhagyni vendégház területét. Amennyiben 10 óráig a Vendég nem jelentkezik ki, automatikusan felszámoljuk a következő napi szállásdíjat. Érkezéskor a vendég köteles a tulajdonosnak átadni a bejelentés miatt a személyes dokumentumait megtekintésre (útlevél vagy személyi igazolvány) és a helyszínen fizetendő összeget.

Szállás: A szállás igénybevétele előtt magától értetődik, hogy a vendég ismeri a házirendet, és hogy beleegyezik a követelményekbe és feltételekbe az itt leírtaknak. Minden reklamációt akkor veszünk figyelembe, ha azok a tartózkodás ideje alatt vannak jelentve. Utólagos reklamációt nem fogadunk el. Továbbá megkérnénk vendégeinket, hogy a szálláson látogatókat ne fogadjanak, idegeneket ne engedjenek be.

Fizetés: A szállásdíj fennmaradó 70%-nak és az idegenforgalmi adó fizetése a megérkezéskor a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ felé történő adatküldés után történik. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról nem áll módunkban a pénzt visszafizetni.

Felelősségvállalás: A vendégház nem rendeltetésszerű használatából, illetve a házirend megszegéséből, valamint mulasztásból származó károkért a vendégek anyagi felelősséggel tartoznak. A vendégek vagyontárgyaiért a házigazda felelősséget nem vállal! A házigazda fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő Vendégeket nem fogadja, illetve a vendégházból azonnal eltávolítsa.

A házigazda semmilyen felelősséget nem vállal, és kártérítés megfizetésére nem kötelezhető természeti csapás, tűz, illetve önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért. (pl. áramszünet).

A házigazdának jogában áll azonnali hatállyal a vendégházból eltávolítani azt a Vendéget, aki nem tartja be a rendszabályzatot, vagy viselkedésével zavarja a szomszédokat. A vendégek felelősek a szálláshely tisztaságáért, valamint ezt a tisztaságot kötelesek megőrizni. A tulajdonos nem köteles a vendég tartózkodása alatt a szállást takarítani, sem a szemétkosarat kiüríteni.

A házigazda 7 naponta cseréli az ágyneműt, a vendégeknek kéztörlőt, törölközőt, konyhai törlőket, toalettpapírt, biztosít. A házigazda nem felelős a vendégek szabadidejének megtervezéséért. A Vendégházban és területén elhelyezett értéktárgyaikért felelősséget nem vállalunk! A vendég köteles vigyázni a személyes holmijára és értékeire, amennyiben a szálláshelyen hagyja őket, vállalja a felelősséget az esetleges eltűnésükért. Ez a felelősség a házigazdát nem terheli.

A szállásadó köteles előre értesíteni a Vendéget esetleges látogatásáról. Ámennyiben a házigazda gyanítja, hogy a berendezésben kár keletkezett, a vendég köteles beengedni a házigazdát a szállásra, hogy ellenőrizze a helyzetet.

Dohányzás: Az épületben dohányozni tilos! A kertben dohányzásra kijelölt helyek: a kiépített tűzrakó hely környéke. Szíveskedjenek a dohányzást ezekre a helyekre korlátozni, továbbá hamutartót használni a csikkeket nem szétdobálni!

Tűzrakás, bográcsozás: Tüzet rakni a kijelölt tűzrakó helyen lehet a mindenkori tűzvédelmi szabályok betartásával! (Tűz mellett oltóanyag elhelyezése, gyúlékony anyagok tűz mellől eltávolítva.) Mielőtt otthagynák a tűzrakó helyet, kérjük győződjenek meg róla, hogy a tüzet valóban eloltották! A vendégek rendelkezésére álló tűzifán és papíron kívül más anyagok (pl. műanyag, gumi) égetése szigorúan tilos! Olaj, petróleum vagy benzin használata tilos!

 Az épület zárása: Eltávozáskor és éjszakára kérjük az épület bejáratát kulcsra zárni! Napközben, ha elhagyják a vendégház területét, kérjük, az ablakokat és az ajtókat szíveskedjenek bezárni. Ez az esetleges esőzések során befolyó víz elkerülése végett szükséges, illetve hogy illetéktelen személyek ne juthassanak be. Háziállatok: A vendégházba semmilyen háziállat nem hozható be! Kérjük, ügyeljenek arra, hogy az udvaron hagyott állatok a növényekben, zöldséges kertben ne tegyenek kárt!

Parkolás: A parkoló gépkocsikban esetlegesen bekövetkezett károkért és a bennük hagyott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk!

Berendezési tárgyak használata: Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A dekorációs célt szolgáló használati tárgyakat, képeket, kérjük, ne vegyék el a helyükről. A benti berendezési és használati tárgyakat (ágy, ágynemű, matrac, TV, stb.) kérjük, ne vigyék ki a kertbe.

Takarítás: Vendégházunkat a vendégek tisztán kapják és ottlétük alatt maguk gondoskodnak a tisztaságról. Kérjük Vendégeinket, hogy őrizzék meg a ház és az udvar tisztaságát, épségét, illetve gondoskodjanak azok rendeltetésszerű használatról. Hosszabb időtartamot maradó Vendégeink számára kérésre ágynemű és törölközőcsere megoldható (igény szerint 7 naponta cserélve).

Szemét elhelyezése: A háztartási szemét gyűjtése a konyhában található szemetesben lehetséges. Újabb szemeteszsák a mosogató alatt található.

Fűtés: A vendégház fűtését fatüzelésű kályhák, cserépkályhák is biztosítják, ezek használatáról a házigazda ad tájékoztatást. Tűzrakásról a Vendég, a tüzelőről a házigazda gondoskodik.

Étkezés: A vendégház jól felszerelt konyhával rendelkezik, kérjük étkezésre ezt a helyiséget használni.

Kert: A kertet a házigazda gondozza. Kérjük, ügyeljenek a növények épségére. Vendégeink által keletkezett károk rendezése a helyszínen történik.

Wellness : A medence és a jacuzzi a házigazda magán használatára szolgál, azt előzetes megbeszélés alapján kizárólag saját felelősségre használhatják a vendégek.

 

Dátum:………………………………….                      Aláírás:…………………………………………….

FOGLALÁSI ÉS LEMONDÁSI FELTÉTELEK

Tekintettel arra, hogy vállalkozásunk nem hasonlítható méretében és foglalási rendszerében egy szállodáéhoz, melyben egyenként értékesítik a szobákat, minden foglalás lemondás és változtatás érzékenyen érint minket. Kérem megértéssel fogadják foglalási feltételeinket.

Foglalást kizáró okok: A vendégház nem vállal legény és lánybúcsúkat,  partikat  mert csendes családi házas övezetben van!

 

Foglalás

Foglalni e-mailben vagy honlapunkon található online foglalási űrlap kitöltésével  tudnak. Az e-mailen történő foglalás is a Foglalási és Lemondási feltételek automatikus elfogadását jelenti.

Ház/éj árat adunk meg, az ár a foglalás megerősítést követően csak felfelé módosítható, plusz vendég létszám esetén. A foglalás a Foglalási és Lemondási Feltételek, az ÁSZF elfogadása után, a szállásdíj 30 %-ának előre történő megfizetése és annak visszaigazolása után érvényes. Amennyiben a kért összeg a megjelölt határnapig nem érkezik meg, ajánlati és szolgáltatási kötelezettségünk is megszűnik.

Lemondás
Kizárólag írásos lemondást tudunk elfogadni. Lemondás esetén a foglalás érvényesítéséhez előzetesen megfizetett 30 % illetve Szilveszteri foglalásnál 50 % szállásdíj nem visszatérítendő. A fizetendő kötbér összege a teljes szállásdíj 30 %-a, illetve Szilveszteri foglalásnál 50 %-a.

Kiemelt időszak: Karácsony környéke, Szilveszter, Húsvét
Szilveszteri foglalását a szállásdíj 50 %-ának megfizetésével tudja véglegesíteni. Teljes ház árat kalkulálunk magasabb árakkal.

Fizetés
A foglalás érvényesítéséhez bekért 30- ill. 50 % megfizetése történhet banki átutalással vagy készpénzel. A fennmaradó szállásdíj és a vonatkozó idegenforgalmi adó a kulcs átvételekor készpénzben fizetendő, illetve érkezés előtt 2 nappal átutalható.